loogo 2
Zeekajakken

Zeekajakken Corsica (FR)

Corsica, in het frans ook wel Ile de Beauté genoemd, draagt die naam niet voor niets! Tijdens de twee tochten die we maken, zal het natuurschoon zijn overweldigende indruk op ons achterlaten of het nu de Desert des Agriates is of het Reserve naturelle de Scandola.

Tocht 1:  tweedaagse tocht
Tijdens dit programma aan de westzijde van het eiland varen we een eerste tocht van twee dagen via de Desert des Agriates van St. Florent naar Lozari.

Tocht 2:  Galéria naar Cargèse
De tweede tocht van Galéria naar Cargèse laat ons in al zijn splendeur het reserve naturelle de Scandola zien, met tientallen grotten die alleen voor onze kajaks toegankelijk zijn. Dit Unesco-natuurerfgoed wordt beschermd door het Parc Naturel Régional de la Corse.  

Overnachtingen naar keuze op een van de talrijke strandjes die we onderweg tegenkomen. De overnachting in Girolata is in de gîte la Cabane du berger.

zeekajaktocht corsica in zuid frankrijk 2
Programma

Aanbod in dit gebied

Datum
Week
Locatie
Dagen
Programma
Niveau
Prijs excl. materiaal
23 september 2024
Datum: 23 september 2024
week 39
Week: week 39
Corsica
Locatie: Corsica
23 t/m 27 september (5-daagse zeekajaktocht)
Duur: 23 t/m 27 september (5-daagse zeekajaktocht)
zeekajaktocht
Programma: zeekajaktocht
B2 G1 G2
Niveau: B2 G1 G2
€ 400,00
Prijs excl. materiaal : € 400,00

“Een week je hoofd leegmaken off the grid. Schitterende rotskusten en zeegrotten verkennen. Kamperen op romantische strandjes onder de sterrenhemel. Potje koken en afwassen met zand en zeewater. Of in een jachthaventje een heerlijke Italiaanse maaltijd overgoten met koele witte wijn. Bart en Rocheman, bedankt voor de topbegeleiding en de shuttle vanaf en naar het vliegveld. Topweken!“

zeekajaktocht corsica in zuid frankrijk
Hans en Tineke Zeekajakken rond Elba en Corsica