Wildwater Specials

Tapas tour

Een achtdaagse (!) tocht via de leukste trajecten van de vier belangrijkste rivieren van de Spaanse Pyreneeën; Gallego, Ara, Esera en Noguera Pallaresa. We verplaatsen ons kamp twee keer, om zoveel mogelijk van elk dal te kunnen genieten. Hierbij ligt een uitstapje naar het nationaal park Ordessa voor de hand. 

De sfeer van de rivierdalen wisselt sterk; van de droge ‘western-ambiance’ met gieren boven je hoofd bij de Gallego tot het hoogalpiene bosrijke Ara gebied met zijn watervallen. Deze variatie vinden we ook terug op het water. De overzichtelijke Gallego, met versnellingen die zich ver van te voren aankondigen, tot de tumultueuze Noguera Pallaresa, die zich bijna na elke bocht weer in een andere gedaante vertoont. 

Het ‘creek-gehalte’ van de Kloof der lafhartigen op de Esera, tot het indrukwekkende geweld van het Konninginnenstuk op de Noguera Pallaresa. Kortom, een intensieve trip die we slechts aanraden voor wildwater-gevorderden die graag van de omgeving genieten en ook nog wat (tapas)cultuur willen ‘happen’! 

Programma

Aanbod Tapas Tour

Datum
Week
Locatie
Dagen
Programma
Niveau
Prijs excl. materiaal
23 juni 2024
Datum: 23 juni 2024
week 26
Week: week 26
Noguera Pallaresa (SP)
Locatie: Noguera Pallaresa (SP)
23 t/ m 29 juni (7-daagse Tapastour)
Duur: 23 t/ m 29 juni (7-daagse Tapastour)
wildwater kajaktrektocht
Programma: wildwater kajaktrektocht
G1 G2
Niveau: G1 G2
€ 435,00
Prijs excl. materiaal : € 435,00